lovec.bg - Начало
logo safari-logo
  • Стрелба на 900 метра
    Стрелба на 900 метра
МОНОЛОГ ЗА ДВАМА
МОНОЛОГ ЗА ДВАМА
30 Jul
В ясната, студена утрин се усещаше напрежението в притихващите разговори и полуизреченията на групата. Можеше да е обикновен ден с приятен ловен излет с присъщите теории, стратегии, калпави изпълнения, смях и лютиви подмятания. Но се разбра, че няма да е!
Първият глиган
Първият глиган
16 Jul
Със Станислав и Илиян–Компира на 6 декември отидохме да подхраним вече опосканото стървилище за чакали и лисици с малко риба. Тъй като все още нямах покана за лов през следващия уикенд, те ми предложиха да отида при тях – в село Дълга Лука, Трънско.
Стрелата
Стрелата
18 May
„Истинският лов рядко започва, но когато започне веднъж, остава с теб завинаги.” Пейо Георгиев  
АЗ, КУРШУМЪТ
АЗ, КУРШУМЪТ
11 Apr
Аз съм един куршум и нямам съвест. Ще се отнасяш към мен с уважение, защото веднага след като напусна цевта, ти губишконтрола над действията си. Веднага след като изляза, аз ще направя каквото исками ще подлежа само на законите на физиката.
Първото лятно прасе
Първото лятно прасе
24 Sep
     Мои приятели ме поканиха на лов за глиган и сръндак в техния ловен участък. Нямах намерение да отказвам, тъй като тази година още не си бях отстрелвал сръндак, а и нямах много записани глигани в дневника. Пътувахме заедно и ми обясниха подробно плана за уикенда.
брой
197
Новият брой на списанието
book
Най-четени
СИВ
17562
Разкази
attach 26.05.2017 | 14:23
Най-гледани