lovec.bg - Начало
logo safari-logo
  • Стрелба на 900 метра
    Стрелба на 900 метра
ПЪТЯТ
ПЪТЯТ
27 Dec
  Уважаеми читатели, редакционният екип на списание „Български Ловецъ" не толерира бракониерски прояви. Ние смятаме обаче, че художествената стойност на разказа и чистите емоции, близки до сърцето на всеки ловец, както и споделеният опит, трябва да станат достояние на нашите читатели. Дали това е...
МОНОЛОГ ЗА ДВАМА
МОНОЛОГ ЗА ДВАМА
30 Jul
В ясната, студена утрин се усещаше напрежението в притихващите разговори и полуизреченията на групата. Можеше да е обикновен ден с приятен ловен излет с присъщите теории, стратегии, калпави изпълнения, смях и лютиви подмятания. Но се разбра, че няма да е!
Първият глиган
Първият глиган
16 Jul
Със Станислав и Илиян–Компира на 6 декември отидохме да подхраним вече опосканото стървилище за чакали и лисици с малко риба. Тъй като все още нямах покана за лов през следващия уикенд, те ми предложиха да отида при тях – в село Дълга Лука, Трънско.
Стрелата
Стрелата
18 May
„Истинският лов рядко започва, но когато започне веднъж, остава с теб завинаги.” Пейо Георгиев  
АЗ, КУРШУМЪТ
АЗ, КУРШУМЪТ
11 Apr
Аз съм един куршум и нямам съвест. Ще се отнасяш към мен с уважение, защото веднага след като напусна цевта, ти губишконтрола над действията си. Веднага след като изляза, аз ще направя каквото исками ще подлежа само на законите на физиката.
брой
206
Новият брой на списанието
book
Най-четени
СИВ
18402
Разкази
attach 26.05.2017 | 14:23
Най-гледани