lovec.bg - Начало
logo safari-logo
  • Стрелба на 900 метра
    Стрелба на 900 метра
Стрелата
Стрелата
18 May
„Истинският лов рядко започва, но когато започне веднъж, остава с теб завинаги.” Пейо Георгиев  
АЗ, КУРШУМЪТ
АЗ, КУРШУМЪТ
11 Apr
Аз съм един куршум и нямам съвест. Ще се отнасяш към мен с уважение, защото веднага след като напусна цевта, ти губишконтрола над действията си. Веднага след като изляза, аз ще направя каквото исками ще подлежа само на законите на физиката.
Първото лятно прасе
Първото лятно прасе
24 Sep
     Мои приятели ме поканиха на лов за глиган и сръндак в техния ловен участък. Нямах намерение да отказвам, тъй като тази година още не си бях отстрелвал сръндак, а и нямах много записани глигани в дневника. Пътувахме заедно и ми обясниха подробно плана за уикенда.
СИВ
СИВ
26 May
Така се казваше вълкът – зрял мъжкар, спечелил множество битки с различни противници. От години обикаляше по северните скатове на Витоша, много пъти се бе измъквал на ловците и кучетата им. Тази година отново се беше събрал с партньорката си, която тъкмо бе родила и гледаше малките в бърлогата си.
АДРЕНАЛИН
АДРЕНАЛИН
24 May
Няма ловен разказ, чийто герой да не е и Негово Величество Адреналинът. Той присъства в описанието на всяка ловна случка и история.  „Удари ме адреналинът…“  „Усетих как ме обзема адреналинът…“  „Адреналинът ми се покачи…“  Звучи ви...
брой
192
Новият брой на списанието
book
Най-четени
СИВ
16981
Разкази
attach 26.05.2017 | 14:23
Най-гледани