lovec.bg - Начало
logo safari-logo
  • Стрелба на 900 метра
    Стрелба на 900 метра
УТЪПКВАНЕ НА ЦЕВИТЕ
УТЪПКВАНЕ НА ЦЕВИТЕ
29 Jan
За пръв път чух за тази странна по онова време процедура от „бащата“ на бенчрест движението в България Светльо Стефанов-Томпсъна. Това е тема, по която се спори много не само за метода на самата процедура, а и дали въобще е необходима. От уважавани оръжейници ще чуете коренно различни мнения и ваше е...
6.5-300 WEATHERBY
6.5-300 WEATHERBY
27 Dec
Най-бързият 6,5 мм куршум излетя през 2016 година - това е твърдението на екипа на „Уедърби“. До момента от компанията не се бяха заигравали с диаметър на куршум 6,5 мм. Легендарният калибър е накарал много ловци и спортни стрелци да му се покланят с уважение и признателност.
Избор на куршум за гладкоцевно оръжие - част 2
Избор на куршум за гладкоцевно оръжие - част 2
08 Nov
С наближаването на времето за групов лов на едър дивеч, реших да изпълня обещанието си към читателите на „Български Ловецъ“ и да продължа тестовете на заводски патрони за 12 калибър, снаредени с куршум или иначе неправилно казано – „бренекета“.
Избор на куршум за гладкоцевно оръжие - част 1
Избор на куршум за гладкоцевно оръжие - част 1
05 Nov
Тъй като ежедневно се срещам десетки въпроси от рода на „Какви бренекета да си купя?“ и по телефона, и в социалните мрежи, и по форумите, реших да събера сили и да направя тестове на различни ловни куршуми, за да мога поне частично да насоча хората, които се интересуват, към правилния патрон.
За видовете цеви и фаските
За видовете цеви и фаските
01 Nov
Бих искал да Ви помоля да обясните за разликата между видовете цеви...
брой
202
Новият брой на списанието
book
Най-четени
СИВ
17972
Разкази
attach 26.05.2017 | 14:23
Най-гледани