lovec.bg - Начало
logo safari-logo
За списанието

Вие питате, ние отговаряме
time 20:34

ВЪПРОС:
Господин Атанасов, с голяма болка Ви съобщавам, че списание "Български ловецъ" вече не може да се намери в град Габрово. Няма го и предаването "Време за лов". Ако изчезне и списанието, това означава част от ловната ми самоличност да бъде осакатена трайно. Повечето, което знам за лова и оръжията, е от Вашите статии и предавания. Ловната ми етика е оформена от Вашата философия за лова. Затова, моля, кажете, откъде мога да се снабдявам със списанието. Като се замисля, време е да се абонирам, ако това е възможно. Поздрави от Габрово!

Попов“

 

ОТГОВОР:

Уважаеми г-н Попов,

Вашето писмо ме кара да изпитвам противоречиви емоции. От една страна ме радва факта, че чрез списанието успяваме да оформим правилен, етичен мироглед по отношение на дивеча и лова, както и да даваме полезна и изчерпателна техническа информация за оръжията и екипировката.

От друга страна ме боли, че „Български ЛОВЕЦЪ“ не стига до някои населени места в достатъчни количества. Като издател съм заинтересован списанието да е добре разпространено в мрежата, но самото разпространение се извършва от външни фирми, върху които ние нямаме контрол. За съжаление Вие не сте единственият ни читател, който е пострадал от този факт.

Като решение на въпроса горещо Ви препоръчвам да се абонирате към някоя от фирмите, чиито координати можете да намерите на страницата ни с карикатурата на ловеца. Абонирането става онлайн и не отнема някакво специално време.

Предлагаме и опция за абонамент към редакцията (на тел. 0899 804245), но в този случай списанието ще достига при Вас няколко дни след датата на отпечатване, която обикновено е първо число на месеца.

Изборът е Ваш.

Желая Ви слука и пазете барута сух!

Роберт Атанасов

Автор: Попов
Коментари
брой
251
Новият брой на списанието
book
Най-четени
Най-гледани