lovec.bg - Начало
logo safari-logo
КАЛИБРЕН ХОРОСКОП (ЧОВЕК Е ТАКЪВ, КАКЪВТО КАЛИБЪР ПРЕДПОЧИТА) Част I

Технически материали и тестове
time 22:48
КАЛИБРЕН ХОРОСКОП (ЧОВЕК Е ТАКЪВ, КАКЪВТО КАЛИБЪР ПРЕДПОЧИТА) Част I
03 Sep

Всеки от нас има един любим калибър, който ни е много скъп независимо от това какви ще са размерите на жертвата ни. Точно както цветовете,  които обичаме и носим най-често, са показателни за нашият характер, така любимият ни калибър може да разкаже извънредно много за нас като стрелци и ловци.

 

.223 Ремингтън

Този е напереният петел, случаят с Наполеоновия комплекс. Захванали сте се с него, сякаш вярвате, че можете да превземете целия свят с това микроскопично патронче, а интересното е, че може и да сте прави. Нямате желание по никакъв начин да чуете за който и да е друг по-голям калибър с централно възпламеняване, тъй като когато високото ви ниво на самочувствие е в комбина с .223, ще накарате всеки зомби-слон да спасява живота си, подмокряйки се пред цевта на вашата автоматична „АР“-ка.

.270 Уинчестър

Вие сте джентълмен, който държи главата си високо, докато отнасяте модата с вашия червен ловен костюм на черни карета, димящата лула и люлеещия се стол. 30-ти калибър? Не сте чували за такъв!

.30-06 Спрингфийлд

Вие сте първородното дете, прилежният любимец на всички. Вече може да не сте звездата на фамилията, каквато сте били преди, но винаги ще останете лоялни като пес, верни на принципите си и солидни. Модерните куршуми са променили смисъла ви на живот към по-добро, както виаграта и гела за мъже.

.308 Уинчестър

А вие сте средното дете, онова предизвикателното и упоритото, което винаги живее в сянката на по-големия си брат – този с .30-06, но въпреки всичко вие го обичате и сядате до него на семейните сбирки и партита. Въпреки че не сте първото дете на мама, вие особено много се стремите да получавате любов и да печелите респект, надявайки се един ден близките ви да забележат, че сте постигнали нещо. Никога няма да бъдете като първородния си брат, но винаги ще се опитвате да правите нещата като него.

Очаквайте продължение...

Автор: Любомир Атанасов
Галерия снимки
Коментари
брой
259
Новият брой на списанието
book
Най-четени
Най-гледани